Positiivisimmat somettajat vuonna 2021 – Sointu Ketola ja Inka Herrala

Lappajärven Elinvoimalautakunta on vuodesta 2017 valinnut vuoden positiivisimman somettajan, joka kuvillaan ja kirjoituksillaan antaa positiivisen kuvan Lappajärvestä. Elinvoimalautakunnan jäsenet ovat esittäneet vuosittain toinen toistaan parempia ehdokkaita ja niin myös tänäkin vuonna. Aikaisempina vuosina  lautakunta on vallinnut ja palkinnut vain yhden henkilön.  Palkittavia olisi löytynyt nytkin kymmeniä toinen toistaan parempia. Valinta oli kuitenkin tehtävä. Koska oli lautakunnan viimeinen kokous ti 15.6.21 valtuustokauden päättyessä,  haluttiin  palkita kaksi somettajaa jotka toimivat eri tahoilla sosiaalisessa mediassa  tuoden positiivista asennetta sinne. Lautakunnan kokous oli siinäkin mielessä historiallinen Lappajärven siirtyessä lautakunta mallista valiokunta malliin. 

Vuoden 2021 positiiset somettajat ovat Sointu Ketola ja Inka Herrala. Sointun positiivisilla kuvilla saamme kattavan paketin tietoa Lappajärven tapahtumista Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla sekä upeista maisemista arjen sankareita unohtamatta. Inka Herrala jakaa ja tiedottaa Lappajärven yrittäjien ja yritysten tietopaketteja sekä kuulumisia yrityskentältä   tuoden samalla tietoisuuteen yrittäjien tärkeän panoksen Lappajärven elinvoimaan. Lämmin kiitos Sointulle ja Inkalle odottaen innolla heidän uusia somejulkaisuja Lappajärvestä.

Palkitsemistilaisuus järjestiin ti 29.6.21 Lappajärven kunnantoimistolla ja paikalla olivat palkittujen ja allekirjoittaneen lisäksi hallintojohtaja Päivi Huhtala sekä kameran takana vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela.

Maarit Ahola Elinvoimalautakunnan puheenjohtaja

 

kuva somettajista
Vieritä ylös