Kuula: The Piano Works – Toivo Kuulan pianoteoksia / Pianotaiteilija Janne Oksanen

lappajärven vapaa-aikatoimen artikkelikuva
KORKEATASOINEN PIANOKONSERTTI LAPPAJÄRVELLÄ 14.8.2021!
 
Kuula: The Piano Works – Toivo Kuulan pianoteoksia / Pianotaiteilija Janne Oksanen Lappajärven Lukion auditorion Meteoriittisalissa Hyytisentie 5 la 14.8.2021 klo 13.30 – 14.30!
 
Kansalaissodan aikana väkivaltaisesti kuolleen Toivo Kuulan (1883–1918) pianomusiikki altistaa ihmisen itsetutkiskelulle, riipaisee syvältä, eikä jätä ketään kylmäksi. Se herättää meissä suuria tunteita ja kysymyksiä niin elämästä kuin kuolemasta. Pianotaiteilija Janne Oksanen esittää konsertissaan Kuulan pianoteoksia, jotka löytyvät myös hänen debyyttialbumilta. Oksasen syksyllä 2019 julkaistu debyyttialbumi Kuula: The Piano Works on kerännyt lukuisia ylistäviä arvioita sekä mm. paikan HS:n ”Vuoden 2019 parhaat albumit” -listalla. Levyn julkaisun myötä hän on myös kiertänyt ympäri Suomea konsertoiden yli 40 kaupungissa. Nyt tämä suosittu konsertti saadaan kokea myös Lappajärvellä.
 
Tapahtuma kyetään järjestämään korona ohjeistuksia noudattaen: yleisöpaikoitus järjestetään väljästi sekä tapahtumajärjestäjä vastaa,että paikalta saatavissa myös kasvomaskeja sekä käsidesiä. Huomioithan, että et tule flunssaisena tapahtumapaikalle.
 
Lue lisää tapahtumakalenteri-eventistä alla olevasta linkistä:
Scroll to Top