Kansainvälisen rekrytoinnin iltapäivä 8.6. Alajärvellä

Järviseudun alueelle on muuttanut paljon ukrainalaisia. Monella ukrainalaisista on halu työllistyä ja asettua pysyvästi asumaan alueellemme. Heidän on mahdollista aloittaa työskentely heti.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu kutsuu alueen yrityksiä mukaan tilaisuuteen, jossa he pääsevät työpaikkatorille esittelemään oman yrityksensä toimintaa ja tapaamaan töitä etsiviä ukrainalaisia. Tilaisuus pidetään keskiviikkona 8.6. klo 15–18 Jamin Alajärven toimipisteessä, osoitteessa Hoiskontie 25.

Tilaisuudessa järjestetään tietoiskuja kansainvälistä rekrytointia harkitseville yrityksille sekä töitä etsiville ukrainalaisille. Tilaisuudessa pääsee kuulemaan ja kysymään rekrytoinnissa askarruttavista asioista. Tapahtumaan järjestetään tulkkaus.

Vaikka uuden työntekijän palkkaaminen ei juuri tällä hetkellä yrityksessä olisikaan ajankohtaista, kannattaa nyt ennakoida myös syksyn ja tulevan talven tilannetta. Ukrainalaiset oppivat koko ajan kieltä ja ottavat mielellään vastaan myös lyhyempiä työtehtäviä.

Varaa siis paikkasi tapahtumaan ja tule kuulemaan ukrainalaisten rekrytoinnin mahdollisuuksista. Ilmoittautumisen voit tehdä täältä: https://forms.office.com/r/ZEGRKdwrTT 

 

Vieritä ylös