Lappajärven kunnan kuntosalin kulunvalvonta/lukitusjärjestelmä vaihtuu 14.9. – muista hakea uusi avaintägisi vapaa-aikatoimesta!

artikkelikuva vapaa-aika

Hyvä kuntosaliasiakas!

Lappajärven kunnan vapaa-aikatoimi vaihtaa kulunvalvonta/lukitusjärjestelmä toimittajaa. Vaihto toteutetaan Hedengrenistä Abloy Entryyn ja tämä uusi lukitusjärjestelmän vaihto toteutuu 14.9. Ko. päivän jälkeen nykyiset avaintägit eivät toimi. Vaihto oli toteutettava, jotta voimme digitalisoida kuntosalipalveluiden sekä myös liikuntahallipalveluiden myynnin.

Uudet avaintägit on tehty teille valmiiksi ja voitte noutaa uuden avaintägin vapaa-aikatoimesta maanantaista 12.9. lähtien!

Tunnuslukuja ja tulevaisuuden palvelumalleja:

Kuntosalipalveluissa on asiakkaana jo yli 120 käyttäjää
Aktiivisimpina kuukausina kuntosalileimauksia on kertynyt yli 500 kpl / kk
Liikuntahallille siirtyvät kaikki muu ryhmäliikunta lukuun ottamatta kuntonyrkkeilyä, painia ja judoa – kuntosalikäyttäjille jää enemmän aikaa yleisliikuntatilaan
Samalla liikuntahallille siirretään kuntosalin ryhmäliikuntavälineistöä mm. bodypump tangot, steppilaudat, jumppamatot
Kuntosalin yleisliikuntaosaan jää muutama setti yllälueteltuja artikkeleita – tämä mahdollistaa väljempää välinesijoittelua yleisliikuntatilaan
Tilasimme tilaan myös nyrkkeilyyn piste/tekniikka pallon
Vuodelta 2023 lähtien kuntosalimaksut suoritetaan sitten jo sähköisesti paytrail -maksupalvelun kautta. Tällöin myös e-passin hyödyntäminen maksuvaihtoehdoissa mukana 🙂.

Jatkossa tulemme kehittämään palveluita edelleen asiakaslähtöisellä otteella – ja juuri siksi, että välitämme teistä ja välitämme kuntalaistemme hyvinvoinnista!
Noin 22 asiakkaalle tehdään vielä laskutus, eli ne käyttäjät jotka laskua ei ole vielä saanut niin se on vielä tulossa lokakuussa!

Iso kiitos teille kaikille asiakkaille – tulen kutsumaan teidät kehittämisseminaariin vielä syksyn 2023 aikana! Olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen asiassa kuin asiassa!

Terveisin Anssi Kuusela, vapaa-aikasihteeri

Scroll to Top