Lappis-areenan tilavaraukset yksittäiskäyttäjille

Lappis-areenalla on vaihtoehtoja monenlaisille harrastuslajeille. Tilassa salibandykenttä, futsalkenttä, koripallokenttä, 4 lentopallokenttää, 5 sulkapallokenttää, tenniskenttä, kouluvoimistelulle tarkoitetun välineistö sekä kääntyvät puolapuupeilit. Tila on jaettavissa kolmeen osaan väliverhomekanismeilla. 

Tilassa säilytysratkaisuna mm. maalihissit 2 kpl. Tilassa voi harjoitella pesäpallon ja golfin lyöntejä sekä kiinteällä pressu mekanismiltaan soveltavilla välineillä suoritettavia yleisurheilulajiheittoja. Tiloista löytyy myös 63 m juoksusuora, kannellinen pituushyppypaikka yleisurheilun toteuttamiseen sekä muuhun soveltavaan harjoitteluun. Tilassa myös heittoseinä kuntopalloille.

Kaikki liikuntatilat ovat eritelty suojaverkoin, eli kaikkia tiloja voi käyttää turvallisesti yhtäaikaisesti. Tiloissa löytyy perusliikuntavälineistö käyttäjiä varten. Liikuntahalli yksittäiskäyttövuorojen hinnat (vuorot varattavissa ja maksettavissa Timle-palvelun verkkokaupassa maksun jälkeen käyttäjä sää koodin etuoven koodilukkoon):

Liikuntasali 40 € / h (kokosali), 2/3 salia 28 € / h, 1/3 salia 15€ / h
Juoksusuora (regupol) – 8 € / h
Tekonurmi-alue lyönti ja heittotila – 8 € / h

Lisätietoja Lappis-areenan palveluista Anssi Kuuselalta 044 3699 440 / anssi.kuusela@lappajarvi.fi

Vieritä ylös