Lappajärven kunta hakee viestintä- ja hankekoordinaattoria, haku 21.2.2022 saakka!

artikkelikuva ajankohtaista

Onko sinulla kokemusta erilaisten hankkeiden koordinoinnista? Oletko sosiaalista mediaa hallitseva viestinnän osaaja? Tiedätkö, mikä on Euroopan suurin kraatterijärvi?

Tervetuloa Etelä-pohjanmaan Lappajärvelle Viestintä- ja hankekoordinaattoriksi. Lappajärvi on noin 3000 asukkaan elinvoimainen ja matkailuun vahvasti panostava koko elämän kokoinen kunta. Täällä Lappajärven kunnassa pääset toteuttamaan aitiopaikalla kuntastrategiamme visiota hyvän elämän ja elämysten paikasta, Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla. Lappajärvi katsoo valoisasti tulevaisuuteen, jossa kaiken tekemisemme keskiössä on kunnianhimoinen missiomme, panostaa ihmisiin ja palveluihin, sekä vahvaan haluun nostaa Lappajärvi eturivin asuinpaikaksi ja matkailukohteeksi. Lappajärvi on myös järjestelmällisesti Unescon Geopark-hankkeemme veturina nostamassa kraatterijärveämme maailman tietoisuuteen seutumme muiden kuntien kanssa.

Mihin tarvitsemme sinua?

Tulet vastaamaan meidän hankkeistamme, eli hakemaan ja koordinoimaan niitä. Huolehdit hankkeiden valmistelusta, käytännön toteutuksesta sekä raportoinnista. Vastuullasi on osallistua verkostoyhteistyöhön ja vetää hankkeen ohjaustiimiä. Toimit itsenäisesti, mutta saat tueksesi ohjaustiimin ja organisaation muiden ammattilaisten osaamisen.

Tavoitteemme on kasvaa, tulla näkyvämmäksi ja houkuttelevammaksi kunnaksi niin elämisen kuin matkailun saralla. Meillä kehitetään paljon ja katse on vahvasti tulevassa, ja sitä varten tarvitsemme osaamistasi viestimään meistä ja tekemisistämme niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti. Yksi tärkeä työväline tässä on some.

Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee Lappajärven kunnantalolla. Työ voi edellyttää matkustamista ja etätyöskentely mahdollistuu myös, joten voit asua vähän kauempanakin.

Tutustu kuntaamme ja kehityshankkeisiimme https://lappajarvi.fi/

Tunnistatko itsesi?

Sinulla on:

  • kokemusta hankkeiden koordinoinnista ja projektien vetämisestä
  • ymmärrystä sosiaalisen median eri kanavista ja niiden hyödyntämisestä markkinoinnissa
  • päämäärätietoinen ja innovatiivinen ote
  • hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot
  • Englannin kielentaito katsotaan eduksesi.

Jos tunnistat itsesi näistä, niin toivottavasti pääsemme tutustumaan sinuun paremmin.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hae tehtävää 21.2.2022 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. tai kirjeitse: Lappajärven kunta, Maneesintie 5, 62600 Lappajärvi. Hakemukseen tulee liittää CV.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa kunnanjohtaja Sami Alasara,
044 3699 611.

Hae paikkaa täältä!

 

Vieritä ylös