Kuntalaisinfo hyvinvointialueesta ke 5.10.

digiesitteen esikatselukuva

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelijat ovat lähteneet maakuntakierrokselle. Syksyn aikana järjestetään yhteensä kahdeksan kaikille avointa ja maksutonta yleisötilaisuutta.

Alajärven alueen kuntalaisinfo järjestetään ke 5.10. klo 17–18 Alajärven kaupungintalolla, os. Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi.

Tilaisuutta on mahdollista tulla seuraamaan myös valtuustosaleihin Vimpeliin (os. Patruunantie 15) ja Lappajärvelle (os. Kärnäntie 11), jonne info välitetään etäyhteyksien avulla.

Mitä tapahtuu, kun hyvinvointialueet aloittavat toimintansa ensi vuoden alusta? Millä tavoin hyvinvointialuetta valmistellaan loppuvuonna 2022? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on luvassa vastauksia 5.10. kuntalaisinfossa. Myös yleisö pääsee esittämään kysymyksiä.

Tunnin mittaisen tilaisuuden avaa hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen. Mukana ovat myös hyvinvointialueelle professiojohtajiksi valitut Tanja Penninkangas ja Kaija-Riitta Suonsyrjä sekä pelastusjohtaja Harri Setälä.

– Käymme läpi, mitä jokaisen maakunnan asukkaan olisi hyvä tietää uudesta hyvinvointialueesta. Lisäksi kerromme, missä valmistelussa mennään tällä hetkellä ja mitä päätöksiä syksyn aikana on luvassa, Järvinen kuvailee.

Kokoontumalla yhdessä Alajärven kaupungintalolle tai etäyhteyden äärelle Vimpeliin tai Lappajärvelle, tiedon äärelle pääsevät nekin, jotka eivät käytä digitaalisia kanavia.

– Tapaamme mielellämme maakunnan asukkaita ja kuulemme, millaisia ajatuksia uudistus herättää, muutosjohtajana toimiva Penninkangas korostaa.

Vieritä ylös