Harrastustilojen käyttöä koskevat säännöt poikkeusaikana

artikkelikuva vapaa-aika

Lappajärven kunnan vapaa-aikapalveluiden tiloihin tehdään Avin 4.1.2022 päätöksen mukaiset kirjalliset suunnitelmat siitä, miten tiloissa toteutetaan toimintaa.

Päätös on voimassa 7.1.-31.1.2022. Päätöstä ei sovelleta oppilaitosten toimintaan, varhaiskasvatukseen, ammattiurheilemiseen eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan.

Liikuntatiloihin Jami:n yksikön liikuntasaliin sekä paini-, judo- ja kuntosalille tulevat voimaan seuraavat suunnitelmat:

  • Yleisissä tiloissa suositellaan kasvomaskien käyttöä ja harjoittelutiloihin tullaan vain terveenä.
  • Liikuntasalin tiloihin vain harrastustoimintaan välttämättömät henkilöt (harjoitusryhmän jäsenet ja valmentajat). Lasten huoltajia tai muuta yleisöä ei ole paikalla vuoron aikana.
  • Vuorojen vaihdossa toiminnan järjestäjät huolehtivat, etteivät eri ryhmien toimijat oleile yhtä aikaa pukuhuoneissa.
  • Ryhmien vastaavat ohjeistavat harjoituksien alussa käsien puhdistamiseen, riittävän turvaetäisyyden ylläpitämiseen sekä muihin tartuntojen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin. Lisäksi toiminnan järjestäjä vastaa ja viestii omaa yhteisöään, että toiminta järjestetään vallitsevan ohjeistuksen mukaisesti.
  • Kuntosalilla vältettävä lähikontakteja esim. ohjaustilanteissa
  • Toiminnan järjestäjä sekä yksittäiset kuntosalikäyttäjät vastaavat, että liikunta välineistö pyyhitään desinfiointiaineella harjoittelun jälkeen. Tilanhallinnoija järjestää tarvittavat aineet sekä välineistön tiloille toimenpidettä varten.

Lappajärven kunnan nuorisotilat:

  • Lappajärven kunta toteuttaa Meidän tila -ohjauspalvelua poikkeustilanteessa poikkeusaikatauluilla, jotka rajoittavat tiloille osallistuvien nuorten määrää. Poikkeusaikataulut ovat voimassa toistaiseksi ja niistä on tiedotettu toiminnan järjestäjää sekä asiakkaita.
 

Tiedote koskien Avi:n 4.1. antamaa määräystä

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Muita kirjoituksiamme

artikkelikuva kunnanjohtajan tervehdys Ajankohtaista

Alkuvuoden 2022 kunnanjohtajan terveiset

Mukavaa alkanutta vuotta 2022 kaikille! Se onkin vierähtänyt jo varsin hyvään käyntiin täällä meillä kuntalassa. Tosin korona pandemia kurittaa meitä kaikkia nyt ennennäkemättömän kovaa, sillä …

artikkelikuva vapaa-aika Vapaa-aikapalvelut

Meidän tila -ohjauspalvelu auki poikkeusaikatauluilla, jotka ovat voimassa toistaiseksi!

Meidän tila -ohjauspalvelu auki edelleen poikkeusaikatauluilla, jotka ovat voimassa toistaiseksi! keskiviikot 6 lk – 7 lk klo 17.00 – 19.00 / 8 lk ja vanhemmat …

artikkelikuva vapaa-aika Vapaa-aikapalvelut

KUNNONJUHLA 14.1.2022 – PERUTTU KORONATILANTEEN VUOKSI

Lappajärven vapaa-aikapalveluiden suunniteltu Kunnonjuhla Lukion auditorion Meteoriitti salissa 14.1.2022 klo 18.30 (kahvitus alk. 18.00) on peruttu! Kuntokampanjoissa ahkeroineiden palkinnot noudettavissa vapaa-aikatoimistosta! Kuntokampanjoissa ahkeroineet kuntoilijat mestaripyöräilijät, …

Vieritä ylös