projektipäällikköä/suunnittelijaa

Kraatterijärven Geopark (Impact Craterlake Geopark) on UNESCOn Global Geopark-statuksen saamiseen tähtäävä hanke, jolle on saatu myönteinen rahoituspäätös.

Lappajärven kunta hakee hankkeeseen ajalle 3.1.2022-31.12.2022

projektipäällikköä/suunnittelijaa

vastaamaan hankesuunnitelman toimenpiteiden toteutuksesta. Työtehtäviin kuuluu mm. geo- ja luontomatkailun kehittämistä sekä kestävän kehityksen edistämistä alueella ja yrityksissä. Tehtävän menestyksekkään hoitamisen eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto ja UNESCON Global Geopark –järjestelmän tuntemus sekä kokemusta kv-projektien johtamisesta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää koordinaatiokykyä projektin hallinnassa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa.

Eduksi katsotaan Kraatterijärven alueen tuntemus. Hankealue käsittää Alajärven ja Ähtärin kaupungit, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kunnat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 6.12.2021 klo 16.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Lappajärven kunta, Maneesintie 5, 62600 Lappajärvi. Hakemuksia ei palauteta.

Lappajärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Sami Alasara, puh. 044 369 9611 tai hallintojohtaja Päivi Huhtala, puh. 044 369 9414.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Muita kirjoituksiamme

Ajankohtaista

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLALLISUUDET LAPPAJÄRVEN KIRKOSSA 6.12.2021 KLO 10.00 – 11.15

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLALLISUUDET LAPPAJÄRVEN KIRKOSSA 6.12.2021 KLO 10.00 – 11.15 OHJELMA: *Itsenäisyyspäivän Jumalanpalvelus*Tervehdyssanat ja juhlapuhe – Lappajärven kunta perusopetuksen rehtori Antti Turpeinen*Musiikkiesitys – Heino Kaski: Yö meren …

lappajärven vapaa-aikatoimen artikkelikuva Ajankohtaista

Lasten teatteriesitys – Täti Hattara ja Töötti 5.12. klo 15.00 – 15.40 @ Lappajärven lukion auditorio meteoriittisali

Täti Hattara ja Töötti – Vuorovaikutteinen klovneriesitys, jossa katsojat pääsevät auttamaan Täti Hattaraa lapsenvahtihommissa. Täti Hattara on hassu tyyppi, iloinen säheltäjä, joka on omasta mielestään maailman …

Ajankohtaista

Lappajärvi-neuleen suunnittelukilpailu 1.12.2021 – 31.1.2022

Lappajärven kunta julkaisee neulekilpailun Lappajärvi-villapaidan suunnittelusta! Kilpailuun voi osallistua 31.1.2022 saakka. Kilpailun voittajalle on luvassa 500 € arvoinen palkkio! Tarkemmat ohjeet ja tiedot kilpailua koskien alla …

Vieritä ylös