Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään 1.-2.luokkalaisille oppilaille sekä erityisen tuen piirissä oleville oppilaille. Lappajärven kunnan tekemän päätöksen mukaan aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään kaikille 1. – 2. luokkalaisille tarveharkinnan mukaan kaikilla kouluilla. Ryhmät muodostetaan yhdessä esioppilaiden kanssa.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja se sijoittuu lapsen vapaa-aikaan. Tämä näkyy myös toiminnan sisällöissä, joiden tavoitteena on tarjota lapsille monipuolista ja virkistävää toimintaa sekä antaa mahdollisuus myös omaehtoiseen toimintaan ja rauhoittumiseen.

Koulujen aamu- ja iltapäivätoimintaan (ap-ip -toimintaan) haetaan 5.3.2021 mennessä Wilman lomakkeella. Nykyisten esikoululaisten ja ensimmäisten luokkien oppilaiden huoltajia tiedotetaan Wilman kautta. Hakuajan ulkopuolella kuntaan muuttavan oppilaan huoltajat voivat tulostaa, täyttää ja toimittaa oheisen hakulomakkeen koulutoimistoon. Perusopetuksen rehtori Antti Turpeiselta voi myös pyytää Wilma-tunnukset.

Lisätietoja antavat rehtori Antti Turpeinen 044-3699 415 ja siv.joht. Tarja Puro 044-3699 221.