Lappajärvi etsii uutta kunnanjohtajaa, hakuaikaa jatkettu!

Nykyisen kunnanjohtajan jäädessä eläkkeelle 01.09.2019 Lappajärven kunta hakee kunnan kehittämiseen uusia voimia. Kunnanjohtajan viran hakuilmoitus näkyy ohessa, ja viran hakuaikaa on jatkettu 29.03.2019 klo 12.00 saakka.

Kunnanjohtajan virka

Lappajärven kunnan visio on Hyvän elämän ja elämysten paikka Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla. Kunnassa panostetaan ihmiseen ja palveluihin sekä kehitetään kuntaa eturivin asuinpaikaksi ja matkailukohteeksi. Kunnan talous on vakaalla pohjalla ja viimevuodet ovat olleet ylijäämäisiä

Lappajärven kunta jatkaa KUNNANJOHTAJAN VIRAN hakuaikaa 29.03.2019 klo 12.00 saakka. Aikaisemmat hakijat otetaan huomioon jatkossakin.

Kelpoisuusehtona virkaan on korkeakoulututkinto. Arvostamme vahvaa talousosaamista, yrityselämän ja kunnallishallinnon tuntemusta, rohkeaa ja aktiivista strategiaan perustuvaa kehittämisotetta, innovatiivisuutta,  johtamistaitoa ja -kokemusta, kielitaitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Virka täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuustesteihin. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksen.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi  29.03.2019 klo 12.000 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Lappajärven kunta, kunnanhallitus, Maneesintie 5, 62600 Lappajärvi. Kuoreen merkintä ”Kunnanjohtajan virka”.

Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset todistukset pyydetään tuomaan mukana haastatteluun.Lappajärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat: valtuuston puheenjohtaja Juhani Laasanen, puh. 044 3699 677 taihallituksen puheenjohtaja Hannu Kuoppala, puh. 0400 161 820.www.lappajarvi.fi

Lappajärven kunta 29.01.2019